Onze partners

Vastgoedmakelaar is een gereglementeerd beroep. Dat betekent dat niet iedereen de activiteit kan uitoefenen. Een vastgoedmakelaar moet door het BIV erkend zijn. Zo is Sébastien Van Hoorde (BIV 504.275), zaakvoerder, erkend vastgoedmakelaar.

Hij is onderworpen aan de deontologische code van het BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Trans-Immo is lid van CIB Vlaanderen, voluit Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen, de beroepsvereniging van vastgoedprofessionals. CIB Vlaanderen biedt haar leden netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening.
De beide Trans-Immo kantoren zijn gelegen te Gent, een grote en belangrijke studentenstad. Trans-Immo maakt ook gebruik van de modelcontracten die de stad ons via Kot at Gent aanbiedt  voor de verhuur van studentenkamers en -studio's.
Trans-Immo is lid van Voka. Voka is het Vlaams netwerk van ondernemingen. Het vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid en 66% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

"Voka wil als het meest nabije, invloedrijke en professionele netwerk van ondernemers en de representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen en wil op die manier fundamenteel bijdragen tot welvaart en welzijn van zijn regio."
Bureau Veritas werd geaccrediteerd door Belac, de Belgische Accreditatie-instelling, om op te treden als certificatieinstelling van kwaliteitssystemen (QMS). Belac is opgericht binnen een wettelijk kader en geplaatst onder de verantwoordelijkheid van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie. Bureau Veritas treedt op als externe auditor bij Trans-Immo en heeft het managementsysteem van Trans-Immo getoetst en conform bevonden aan de internationale norm ISO 9001.
Trans-Immo koos voor het software-pakket dat Skarabee aanbiedt. Als vastgoedmakelaar wil je de werking van jouw kantoor verbeteren. Deze ambitie wordt nog belangrijker én uitdagender als je meerdere medewerkers en/of vestigingen hebt.

Daarbij sta je niet voor een softwarekeuze, maar voor een organisatiekeuze. En daarom is er Skarabee.
Trans-Immo is lid bij Kwinta, het Vlaans Centrum voor kwaliteitszorg.
Kwinta is het informatie- en communicatieplatform voor Kwaliteit via Innovatie en Talent. Het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg bundelt sinds 2013 nieuws en de laatste trends in de kwaliteitszorg op deze website en sociale media.

Op geregelde tijdstippen ontdek je er dossiers waarin we een kwaliteitsthema uitdiepen. En uiteraard kun je er ook zelf je ervaringen en best practices delen.

De tv-schermen in onze etalages werden geleverd door Loewe Latem. Serge Dewitte staat steeds garant voor kwaliteit en service.
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]