U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Nieuw appartement met tuin in Gent met 1 slaapkamer.

Dit prachtige appartement is gelegen in de stad Gent en biedt alle gemakken van een moderne woning. Met één slaapkamer en een bewoonbare oppervlakte van 75 m², is dit appartement perfect voor een individu of een stel.

Het appartement is onlangs gebouwd in 2021 en voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en comfort. De moderne architectuur en strakke afwerking geven het een eigentijdse uitstraling.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het leuke terras. Hier kunt u genieten van de rust en privacy, terwijl u kunt ontspannen in de buitenlucht. Het is de perfecte plek om gewoon te genieten van een boek in de zon.

Het appartement is voorzien van toegangscontrole, wat zorgt voor extra veiligheid en gemoedsrust. U kunt er zeker van zijn dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot het gebouw.

Wat betreft energie-efficiëntie is dit appartement uitstekend. Met een EPC-waarde van 37 en een energielabel A, zijn de energiekosten laag en draagt u bij aan een duurzamere toekomst. U zult genieten van een comfortabel binnenklimaat, terwijl u tegelijkertijd het milieu spaart.

Het appartement beschikt over één badkamer, die is uitgerust met moderne voorzieningen en een eigentijds design. U zult genieten van een luxe douche-ervaring en voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

Kortom, dit appartement in Gent biedt alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen. Met een prachtige tuin, hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie, is dit de perfecte plek om thuis te komen. Mis deze kans niet om in een gloednieuw appartement te wonen en geniet van het beste dat Gent te bieden heeft.

Alhoewel dit appartement slechts 2 j oud is, wordt het verkocht onder het stelsel van verkooprechten (3%).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Trans-immo