U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 14 conforme studentenkamers

Uitstekend gelegen opbrengsteigendom met 14 kamers gelegen in de toffe en rustige studentenbuurt van Ekkergem, dichtbij verschillende campussen.

Het gebouw is volledig conform en in orde met de voorschriften van de brandweer en het politiereglement, en beschikt over een geldig conformiteitsattest.

Het hoofdgebouw is als volgt ingedeeld:
Inkom, de benedenverdieping heeft 1 kamer en 1 studio met eigen kitchenette en douche. Op de 1ste verdieping zijn er 2 kamers, op de 2de verdieping zijn er 2 kamers (waarvan 1 met kitchenette) de bovenste verdieping is identiek aan het 2de verdiep en heeft ook een gemeenschappelijk toilet en een douche.

De achterbouw bestaat op het gelijkvloers uit een volledig uitgeruste keuken met 2 kookplaten, oven, 2 frigo’s, dampkap en een gezellige gemeenschappelijke eetplaats, douche en toilet, en 1 grote kamer. De bouwlaag erboven bestaat uit 3 kamers, 2 toiletten, en een douche, de bovenste bouwlaag heeft 2 zolderkamers.

Alle kamers zijn bemeubeld met de basiselementen (bed, kast, bureau, spiegelkastje, gordijnen, verlichting) en zijn inbegrepen in de verkoopprijs.
Elke kamer is uitgerust met een lavabo met koud en warm water. In het gebouw is een goed werkend wifi-netwerk (met 4 acces punten), bovendien heeft iedere kamer een bekabelde internetaansluiting. Alle kamers zijn voorzien van recente PVC ramen met dubbel glas.

De centrale verwarming op aardgas (2 gascondensatieketels), is recent vernieuwd en in perfecte staat.
De elektrische installatie is gekeurd samen met de rookdetectie, brandcentrale en de brandblussers (eveneens recent vernieuwd).
Er is een sleutelplan zodat je als eigenaar slechts 1 sleutel nodig hebt voor het ganse gebouw, als huurder 1 sleutel voor de voordeur en eigen kamer.

Alle kamers zijn verhuurd voor actueel academiejaar, de jaarlijkse netto huuropbrengst (na aftrek van alle onkosten) bedraagt € 55.916.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Trans-immo