Lees al het laatste nieuws

Trans-Immo, meer dan 40 jaar vastgoedervaring in Gent

ZEG NIET ZOMAAR: ‘WEER EEN MAKELAAR’
 

Een woning verkopen, kopen, huren of verhuren is voor de meeste gezinnen niet zomaar een transactie. Wonen is een levenskeuze. Het lijkt vanzelfsprekend dat mensen gericht advies inwinnen over dit soortaangelegenheden, waar bovendien veel geld mee gemoeid is. Toch vindt niet iedereen de weg naar een vastgoedmakelaar. De beeldvorming schrikt sommige mensen onterecht af, omdat enkelingen het imago van de sector schenden. De job van vastgoedmakelaar is een uitdagend beroep met een impact op het leven van mensen.
De regelgeving rond vastgoed wordt ook steeds complexer. Daarom alleen al laat u vastgoedzaken het best over aan een deskundige die dag in dag uit met de materie bezig is en zich permanent bijschoolt. Daarbij is het belangrijk om te kiezen voor een makelaar die uw vertrouwen waard is. De uitoefening van ons beroep wordt gereglementeerd door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV), maar bij Trans-immo gaan we verder dan de wettelijke bepalingen. We leggen onszelf strenge kwaliteitseisen op. 

 

ONZE NORM: TEVREDEN KLANTEN
 

“Tot op heden is Trans-immo het enige onafhankelijke vastgoedkantoor in Vlaanderen dat beantwoordt aan de ISO 9001: 2008 norm”, bevestigt Valerie Bohyn, die samen met haar echtgenoot de zaak runt. “In januari2013 behaalden we de ISO 9001:2008 norm, en ook dit jaar streven we hiernaar. Het certificaat brengt een continue evaluatie van onze procedures met zich mee. Dankzij een gedetailleerde registratie zijn alle medewerkers van Trans-Immo op de hoogte van de dossiers. Checklists zorgen ervoor dat elk dossier steeds compleet is en er geen details over het hoofd worden gezien”.
Het doel van dit alles? Maximale klantentevredenheid. Trans-immo garandeert de klant een onberispelijke service en stelt alles in het werk om de dienstverlening telkens te verbeteren: “In de bemiddelingsopdracht voor verkoop staat dat de opdrachtgever het recht heeft om de opdracht te beëindigen zonder dat hij het kantoor enig commissieloon verschuldigd is, indien hij zou vaststellen dat Trans-Immo een van de vermelde prestaties uit het contract niet zou uitvoeren”, legt Valerie Bohyn uit. De filosofie hierachter is heel eenvoudig: “Een klant mag nooit vastzitten aan zijn makelaar. Bij een verkoopopdracht moet een vastgoedmakelaar zijn beloftes nakomen. Kunnen wij dat niet, dan heeft de klant in onze ogen een gegronde reden om het contract op te zeggen”.
 

INTEGER EN AMBITIEUS
 

De doelstellingen van Trans-immo zijn tegelijk integer en ambitieus. Valerie Bohyn: “Wij willen een voorbeeld zijn voor andere makelaars. Het ISO certificaat nodigt ons uit om kwaliteitsgericht te denken en onze zaak te onderwerpen aan intern en extern toezicht. Het respecteren van die richtlijnen is voor ons trouwens het minimum. Wat we echt willen met ons ISO-label, is om absolute kwaliteit te leveren aan de consument”.
 

Laat ons weten wat “kwaliteit” voor u betekent? Uw input is welkom en voor ons leerrijk! 
 


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]