Lees al het laatste nieuws

Trans-Immo is ISO 9001:2015 gercertificeerd en daar zijn we trots op!

Vorige maand mocht Trans-Immo met trots het certificaat voor de nieuwe ISO 9001:2015 norm in ontvangst nemen. De nieuwe ISO 9001:2015-certificering toont aan dat we werken volgens de meest recente en duurzame norm op vlak van kwaliteitsmanagement.
 
Kwaliteit maakt integraal deel uit van het Trans-Immo-DNA. Al sinds 2012 zijn we ISO-gecertificeerd en gebruiken we een duurzaam kwaliteitsmanagementsysteem dat aan de strenge ISO 9001-norm voldoet. Om de waarde van die certificatie actueel te houden, krijgt Trans-Immo jaarlijks een externe opvolgingsaudit en om de 3 jaar een externe hercertificatie-audit.
 
ISO 9001 is 's werelds meest erkende kwaliteitsbeheerstandaard en helpt organisaties om te voldoen aan de verwachtingen en behoeften van hun klanten. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Een goed functionerend managementsysteem leidt tot klantgerichtheid, de verhoging van efficiëntie en productiviteit. Het kwaliteitssysteem is bedoeld om processen (nog) beter te beheersen en klanten tevreden te houden.
 
De basis van de ISO-9001-norm is te vinden in onderliggende kwaliteitsmanagement-principes. Deze kwaliteitsmanagementprincipes gaan onder andere over klantgerichtheid, leiderschap, betrokkenheid van medewerkers, procesbenadering, systeembenadering van management, continue verbetering, besluitvorming op basis van feiten en aandacht voor risicomanagement binnen de gehele bedrijfsvoering.
 
Maatregelen nemen, effectiviteit checken, zoeken naar verbeteringen en onszelf blijven afvragen wat beter kan of beter moet.
We zetten onze klanten op de eerste plaats, door voortdurend op hun behoeften en verwachtingen in te spelen en hun tevredenheid te verhogen.
Trans-Immo gelooft als professionele dienstverlener in de noodzaak om aan de hand van constante controle zichzelf continu te verbeteren en zo een hoogstaande kwalitatieve  dienstverlening te kunnen blijven garanderen.
Daarom vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening aan de nieuwste kwaliteitsnormen voldoet. We kijken ernaar uit om onze klanten nog beter te bedienen.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]