Lees al het laatste nieuws

Het Gentse vastgoedkantoor Trans-Immo ontvangt opnieuw het ISO 9001:2008 certificaat

 
Trans-Immo heeft sinds 2012 het kwaliteitslabel ISO 9001:2008 behaald.
 
Dit internationaal erkend kwaliteitslabel legt de nadruk op de continue verbetering van de klantentevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg.
 
De organisatie moet instaan voor het verhogen van het kwaliteitsbeleid, door onder meer te voldoen aan de wensen en eisen van de klanten alsook de wettelijke bepalingen.
Nadat een externe audit heeft plaatsgevonden, kan de organisatie een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de vooropgestelde standaard. Dit is een teken voor klanten dat de organisatie op een gestructureerde manier aan kwaliteitsborging doet.
 
De externe audit door Bureau Veritas eind 2015 wees uit dat Trans-Immo op alle punten voldoet aan deze strenge reglementering. De succesvolle hercertificatie-audit toont aan dat Trans-Immo nog steeds op uiterst consequente en klantvriendelijke manier te werk gaat. Onze klantentevredenheid wordt op regelmatige basis gemeten en opgevolgd om zo intern onze werking te verbeteren en zo nog sneller in te spelen op uw persoonlijke behoeften en wensen.
 
Trans-Immo gelooft als professionele dienstverlener in de noodzaak om aan de hand van constante controle zichzelf continu te verbeteren en zo een hoogstaande kwalitatieve  dienstverlening te kunnen blijven garanderen.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]