Lees al het laatste nieuws

Wonen in de toekomst met Passief wonen!

De bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse staat voor minimale energiekost en maximaal wooncomfort. PassiveHouse biedt je kwaliteitsvolle partners, kennis van de nieuwste trends, energiezuinige innovaties en producten. Jouw (ver)bouwproject neemt er heel concrete vorm aan: van ontwerp, berekening, keuze van de materialen en technieken, tot uitvoering toe. Organisator Passiefhuis-Platform vzw (PHP) zet PassiveHouse dit jaar volledig in het teken van ‘Renovatie’ en ‘BEN met passief’.

 
 
Informeren én gidsen
 

Een bezoek aan PassiveHouse start in een de infozone. Je krijgt er basisinformatie over de verschillende beursthema’s en gratis neutraal advies. Naast het standenaanbod, ingedeeld in handige themaparcours, kan je gratis deelnemen aan infosessies, getuigenissen meepikken van bewoners op Meet & Build en in de demozone ontdekken hoe een energiezuinige woning in de praktijk gebouwd wordt. 

 
 
Overzicht van de laatste trends en innovaties voor de professional
 
Professionelen kunnen tijdens de profdag deelnemen aan een programma met lezingen en workshops die hen niet alleen de laatste trends en innovaties tonen, maar ook alle details geven over de nieuwste technieken en producten. Een kans om ook hun netwerk te verstevigen. 


Meer informatie? Passivehouse.be

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]