Lees al het laatste nieuws

Trans-Immo ontvangt internationale erkenning

ISO 9001:2015 certificaat
Het Gentse immobiliënkantoor Trans-Immo heeft een bijzonder jaar achter de rug. In 2012 vierde het kantoor niet alleen haar 40-jarig bestaan, maar recent werd zij ook beloond voor haar jarenlange kwaliteitsvolle service met het ISO 9001:2008 certificaat. Op zaterdag 26 januari 2013 werd dit internationaal erkend kwaliteitslabel officieel uitgereikt aan Trans-Immo door de certificatie instelling Bureau Veritas. 
 
Verdere professionalisering van de sector
Trans-Immo hoopt met deze erkenning één van de noodzakelijke kleine stapjes te kunnen zetten naar de verdere professionalisering van de sector. Sébastien Van Hoorde, zaakvoerder van Trans-Immo, verduidelijkt: “In de media treffen we vaak negatieve berichtgeving over vastgoedmakelaars aan. Minister Laruelle wenst hier voor eens en altijd komaf mee te maken met een aantal wetgevende initiatieven die de consument beter beschermen. Bij Trans-Immo willen we hierop anticiperen door een stuk verder te gaan en ons zelf eisen te stellen op het vlak van kwaliteit.”
Dat Trans-Immo daarmee ook gerust een voorbeeld mag zijn voor andere makelaars, werd nogmaals benadrukt door Peter Bonnaerens, Managing Director van Bureau Veritas Certification Belgium. “Trans-Immo is immers het eerste vastgoedkantoor dat op eigen houtje deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement behaald heeft, zonder de begeleiding van een grotere overkoepelende organisatie (zoals bijv. een franchisegever). Bij Trans-Immo zeggen ze niet alleen wat ze doen, ze doen ook wat ze zeggen én ze bewijzen het!”
 
Verhogen van de klantentevredenheid staat centraal
Met het ISO 9001:2008 certificaat bevestigt Trans-Immo dat de klant centraal staat in het Gentse vastgoedkantoor. Het verhogen van die klantentevredenheid blijft echter een permanente uitdaging aangezien het kantoor elk jaar geaudit zal worden. Dat het behalen van het ISO 9001:2008 certificaat niet alleen ten voordele gaat van de klant, maar ook het bedrijf op zich heel wat voordelen biedt, is ook de zaakvoerder Sébastien Van Hoorde niet ontgaan. “Door procedures uit te schrijven en checklists te hanteren, is ons team veel beter op elkaar ingespeeld en kunnen we heel wat professioneler werken”, benadrukt hij. 
 
Pers:
Het Nieuwsblad
De Vlaamse Ondernemer
CIB Bericht
CIBWeb

28/01/2013
 
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]