Lees al het laatste nieuws

Waardebepaling?

Waardebepaling: niet alleen van emotioneel maar vooral van financieel belang

Trans-Immo hecht heel veel belang aan een correcte en realistische waardebepaling van uw woning. Los van de eventuele verkoop zal de waarde immers ook van belang zijn voor een toekomstige koper (voor het bekomen van een vb hypotheeklening). De bankschatter kan een cruciale rol gaan spelen voor het al of niet bekomen van de financiering van uw koper. Uw vraagprijs kunnen onderbouwen is belangrijker dan u misschien op het eerste zicht zou denken.
Jaarlijks dienen we onze beroepskennis en vaardigheden bij te schaven gedurende minstens 20 uren.  
 
Art. 46. De vastgoedmakelaar-bemiddelaar is verplicht zijn opdrachtgever op de hoogte te stellen van zijn voorbehoud met betrekking tot de prijs die deze laatste oordeelt of verwacht te bekomen in het kader van een schatting of het verhandelen van zijn goed, indien deze prijs, naar zijn mening, duidelijk niet in verhouding staat - daar hij te hoog of te laag is - tot de waarde van het goed of de prijs die kan bekomen worden op de markt.

Dit artikel kan je ook vinden door te surfen naar volgende link (BIV = Beroepsinstituut van de vastgoedmakelaars)

 

Artikel reglement

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]