TRANS-IMMO

Hoofd in de wolken, Zorgen Verdwijnen

In ons rentmeesterschap streven we naar verantwoordelijk beheer van eigendommen, waarbij we de belangen van eigenaars maximaliseren met duurzaamheid voorop. Wij beheren met toewijding, waardebepaling en rentmeesterschap om optimale resultaten te bereiken.

Scroll naar beneden

wolk
zonneschijn

Wat doen wij?

Het huuraanbodHuurder selecteren, conformiteitsattest aanvragen, dossier samenstellen,…

Onze taak is om u een gevarieerd huuraanbod te presenteren, specifiek samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een gezellig appartement, een stijlvol huis, of een praktisch kantoor zoekt, wij bieden de perfecte woning.

Administratief beheerVerzekeringen, belastingaangifte,…

Wij nemen de zorg voor uw eigendom op ons, van nauwkeurige documentatie tot financieel overzicht. Met toewijding zorgen wij voor een gestroomlijnde administratie, zodat u zich kunt concentreren op waar het echt om draait - uw vastgoedinvestering.

Financieel beheerEigendomkosten, facturen,…

Wij zorgen voor uw financiële belangen door zorgvuldig beheer van boekhouding en financiële transparantie. Met toewijding beheren wij uw financiën, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van uw vastgoedinvesteringen.

Technisch beheer en onderhoudwerkzaamheden, renovatie,…

Wij waarborgen de optimale conditie van uw vastgoed, zorgen voor tijdig onderhoud en coördineren technische aspecten. Met toewijding garanderen wij een soepel functionerend vastgoed, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van uw investering.

;

Ontdek Rentmeesterschap

Ons rentmeesterschap belichaamt zorgvuldig beheer van eigendommen, gericht op duurzaamheid en waardeoptimalisatie. Wij koesteren verantwoordelijkheid, waarbij we streven naar rendement en behoud van natuurlijke hulpbronnen. Met toewijding streven we naar rentmeesterschap, waarbij we eigendommen beheren met een langetermijnvisie voor welvaart en duurzaamheid.

Contacteer ons
Vrouw die iets uit een kast haalt
Trans-Immo papieren

Eenvoudig proces

Start jouw zorgeloze rentmeesterschapsproces met een kosteloos adviesgesprek. Ontvang een professionele waardebepaling en presentatie van jouw eigendom. Laat de marketing, bezichtigingen en onderhandelingen aan ons over. Na het bereiken van de beste regeling, begeleiden we je door de afsluiting en nazorg. Vertrouw op ons voor een soepele en succesvolle ervaring in rentmeesterschap.

Ik wil een afspraak

Nel D'haenekint

Zeer goed en vlot geholpen!

4.5 Stars

Het verhaal van Felix

Ik ben recentelijk verhuisd en heb mijn droomhuis gevonden met de hulp van Trans-Immo. De makelaars bij Trans-Immo waren buitengewoon behulpzaam en toegewijd aan het vinden van een woning die perfect bij mijn wensen en behoeften paste. 

5 Stars

Gratis waardebepaling

Ook benieuwd naar de echte verkoopwaarde van uw eigendom in de huidige markt? Vraag nu een gratis waardebepaling (twv 495€) aan! Trans-Immo kan u gratis en vrijblijvend een correcte en onderbouwde waardebepaling aanbieden van uw eigendom. Samen met u bepalen we de beste prijs, gebaseerd op gefundeerde informatie in combinatie met onze jarenlange ervaring én onze lokale kennis ! Onze vastgoedexpert komt graag bij u langs, wanneer het voor u past. Met plezier, gratis & vrijblijvend!

Gratis waardebepaling
Bellen achter computer
TRANS-IMMO

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar-rentmeester. BIV 503.923 - 504.663 (België). BA en borgstelling NV AXA Belgium. (Polis: 730.390.160) - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. BIV-plichtenleer: KB van 27 september 2006. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Lid BIV - Lid CIB