TRANS-IMMO

Jouw vastgoed verhuren met
zorg en succes.

Wij staan klaar om jouw eigendom met succes te verhuren. Profiteer van professioneel advies, effectieve marketing en een vlotte begeleiding. Ervaar een zorgvuldige en succesvolle verhuurervaring met ons team.

Prijsberekenen
Trans-Immo te huur bord
Trans-Immo papieren

Eenvoudig proces

Start jouw zorgeloze verhuurproces met een kosteloos adviesgesprek. Ontvang een professionele waardebepaling en presentatie van jouw woning. Laat de marketing, bezichtigingen en onderhandelingen aan ons over. Na het bereiken van de beste deal, begeleiden we je door de afsluiting en nazorg.

Ontdek ons huurbeheer

Nel D'haenekint

Zeer goed en vlot geholpen!

4.5 Stars

Het verhaal van Felix

Ik ben recentelijk verhuisd en heb mijn droomhuis gevonden met de hulp van Trans-Immo. De makelaars bij Trans-Immo waren buitengewoon behulpzaam en toegewijd aan het vinden van een woning die perfect bij mijn wensen en behoeften paste. 

5 Stars

Gratis waardebepaling

Ook benieuwd naar de echte verkoopwaarde van uw eigendom in de huidige markt? Vraag nu een gratis waardebepaling (twv 495€) aan! Trans-Immo kan u gratis en vrijblijvend een correcte en onderbouwde waardebepaling aanbieden van uw eigendom. Samen met u bepalen we de beste prijs, gebaseerd op gefundeerde informatie in combinatie met onze jarenlange ervaring én onze lokale kennis ! Onze vastgoedexpert komt graag bij u langs, wanneer het voor u past. Met plezier, gratis & vrijblijvend!

Gratis waardebepaling
Bellen achter computer
TRANS-IMMO

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar-rentmeester. BIV 503.923 - 504.663 (België). BA en borgstelling NV AXA Belgium. (Polis: 730.390.160) - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. BIV-plichtenleer: KB van 27 september 2006. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Lid BIV - Lid CIB