TRANS-IMMO

Jouw vastgoed verkopen met
zorg en succes.

Met een toegewijd team van ervaren makelaars bieden wij professionele begeleiding en een doordachte aanpak om het maximale uit jouw eigendom te halen. Ontdek de stressvrije weg naar een succesvolle verkoopervaring met Trans-Immo, waar jouw vastgoed onze prioriteit is.

Prijsberekenen
Vrouwlijke collega's
Trans-Immo papieren

Eenvoudig proces

Begin met een gratis adviesgesprek, ontvang professionele waardebepaling en presentatie. Wij nemen de marketing, bezichtigingen en onderhandelingen uit handen. Zodra we de beste deal hebben, begeleiden we je door de afsluiting en nazorg. Vertrouw op ons voor een vlotte en succesvolle verkoopervaring.

Ontdek ons huurbeheer

Nel D'haenekint

Zeer goed en vlot geholpen!

4.5 Stars

Het verhaal van Felix

Ik ben recentelijk verhuisd en heb mijn droomhuis gevonden met de hulp van Trans-Immo. De makelaars bij Trans-Immo waren buitengewoon behulpzaam en toegewijd aan het vinden van een woning die perfect bij mijn wensen en behoeften paste. 

5 Stars

Gratis waardebepaling

Ook benieuwd naar de echte verkoopwaarde van uw eigendom in de huidige markt? Vraag nu een gratis waardebepaling (twv 495€) aan! Trans-Immo kan u gratis en vrijblijvend een correcte en onderbouwde waardebepaling aanbieden van uw eigendom. Samen met u bepalen we de beste prijs, gebaseerd op gefundeerde informatie in combinatie met onze jarenlange ervaring én onze lokale kennis ! Onze vastgoedexpert komt graag bij u langs, wanneer het voor u past. Met plezier, gratis & vrijblijvend!

Gratis waardebepaling
Bellen achter computer
TRANS-IMMO

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar-rentmeester. BIV 503.923 - 504.663 (België). BA en borgstelling NV AXA Belgium. (Polis: 730.390.160) - Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B, 1000 Brussel. BIV-plichtenleer: KB van 27 september 2006. Onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Lid BIV - Lid CIB